Menú

Demanar Acollida

Primer contacte per tal de conèixer més de prop la vostra demanda.  En aquest espai,  escoltem el que us preocupa i la  informació bàsica que aporteu, i es planteja quin seria el procés més adient a seguir.

De vegades pot ser fer una exploració diagnòstica, unes sessions d’assessorament,  o bé pot ser convenient iniciar directament tractament. Per una altra banda ens permet explicar quin és el funcionament del centre.

En alguns casos es pot redirigir la consulta, donada l’especificitat del cas, cap a un altre servei extern, públic o privat, evitant iniciar processos que no hagin de tenir continuïtat. Aquesta entrevista d’acollida és gratuïta i no comporta cap compromís de continuïtat.


*Camps obligatoris
Les dades introduïdes són totalment confidencials i no es guarden en cap base de dades, només s'utilitzaran per a establir comunicació amb el sol·licitant.


Aula. Psicologia Poblenou
Desconexio

Lamentem comunicar que en aquests moments ens és impossible atendre la vostra demanda ja que no tenim disponibilitat per a concertar noves cites i és una situació que pot continuar durant un llarg període de temps.

 

Preguem disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.

Aula Psicologia Poblenou

c/Pujades 191 Entl . 08005 Barcelona - Tel : 93 266 33 25 - aula@aulapsi.cat - Com arribar

Responsive icon